Servicii


Foto & Video

Pentru petreceri de neuitat

De mai mult de o suta de ani fotografia si videografia contribuie la scrierea istoriei. Ele au stat la baza unui număr extrem de mare de evenimente care au marcat lumea, care au schimbat-o. Fotografiile îngheață acel moment unic și îl transmit mai departe sub adevăratul său înțeles, cu adevăratulmesaj, cu exact starea din acea clipă. Ele nu mint.
Iar videografia a reusit sa puna toate aceste imagini in miscare.

Vezi detalii
Animatori

Sufletul petrecerii

Animatorii sunt cei ce dau nuanță, dinamism si energie evenimentului.
Ei surprind,genereaza zambete si emotii tari.

Vezi detalii
Aranjamente sali

Pentru petreceri de neuitat

Decoratiunile aduc culoare, viata si accentueaza felul in care iti place sa traiesti! Pentru a da evenimentului tau personalitatea pe care ti-o doresti ai nevoie de obiectele decorative potrivite, pe care le gasesti aici. Produsele noastre sunt de cea mai inalta calitate si se adreseaza atat organizatorilor de nunti, localurilor cat si mirilor si mireselor. Oferim toate modelele de Decor evenimente si materiale textile pentru ca tu sa poti fi creativ si sa faci totul asa cum ti-ai dorit.

Vezi detalii
Candy bar

Sufletul petrecerii

Fie că este vorba de o aniversare, o petrecere de botez, un eveniment corporate sau o nuntă, candy bar-ul asigură un răsfăț culinar memorabil pentru invitații tăi. El poate fi integrat în tematica evenimentului sau se poate evidenția printr-o tematică proprie, în funcție de dorințele tale. Invitații pot servi acolo cele mai apetisante deserturi și prăjituri.

Vezi detalii
DJ

Pentru petreceri de neuitat

Ce elemente isi asigura o petrecere de care sa iti amintesti toata viata? Cu siguranta muzica este unul din elementele cheie ale unei petreceri reusite! La un eveniment asa de important ca nunta, cumetrie, aniversare unde participa intreaga familie si bineinteles fiecare cu preferinte sale muzicale.

Vezi detalii