Cum alegi fotograful potrivit pentru nunta ta?

Fotograful perfect pentru nunta este cel ce va imortaliza unele dintre cele mai frumoase momente din viata, de aceea alegerea lui trebuie sa fie una riguroasa.

Iata trei pasi peste care nu poti sa sari daca te afli in cautarea fotografului ideal:
1. Stilul fotografului si stilul propriu. Fiind un numar atat de mare de fotografi de nunta in prezent, alegerea trebuie sa fie una bazata pe principii estetice si emotionale in egala masura. Primul pas este reprezentat de identificarea stilului care se potriveste cel mai bine cu propriile tale dorinte. Poti cauta pe internet fotograf nunta si vei gasi imagini dintre cele mai variate de la astfel de evenimente. Cauta sa identifici care iti plac mai mult si de ce: poti fi atras sau atrasa de pozele aranjate, cu personaje care privesc catre obiectiv, sau iti plac mai mult instantaneele, in care oamenii nu sunt constienti de faptul ca sunt priviti prin lentila aparatului si se manifesta liber. Iti pot placea in egala masura fotografiile artistice, alb negru sau cu perspective neobisnuite, sau cele foarte procesate. Dupa ce ati identificat impreuna stilul preferat, limitati-va la fotografi din aceasta zona.

•  Ati ales data nuntii si acum urmeaza sa cautati fotograful de nunta. Ce inseamna asta ? Ce anume trebuie sa luati in considerare, cand alegeti fotograful de nunta ? In primul rand trebuie sa vizualizati portofoliul a mai multor fotografi de nunta si vedeti care dintre ei rezoneaza cu dvs. ca si stil.

Dupa aceea trebuie sa faceti o comparatie intre fotografii de nunta cu ce anume servicii ofera fiecare si la ce pret. Ce fel de albume, numarul lor, cate pagini ? Cate poze? Cati fotografi ? Pe ce perioada de timp ? ce va mai ofera fiecare ? Bonusuri, reduceri? Tablou? Sedinte foto ? Cate, ce fel de sedinte foto, cand si ce perioada?

Trebuie sa luati in considerare ca un fotograf bun este mult mai important decat doi fotografi mai slabi. Mai bine aveti fotografii mai putine si bune calitative decat multe si proaste, deoarece un fotograf bun va stii intotdeauna ce are de facut si nu va rata niciun moment important existand si o cursivitatea a fotografiilor. De obicei numarul de fotografii este cam acelasi chiar daca aveti mai multi fotografi.

Urmatorul lucru dupa ce ati selectat intr-o ordine fotografii de nunta trebuie sa ii contactati pentru a verifica disponibilitatea pentru data evenimentului dvs. Cu fotografii de nunta care sunt disponibili in data evenimentului dvs. sa stabiliti o intalnire pentru a va prezenta portofoliul, albumele, serviciile oferite si bonusuri sau discounturi in functie de eveniment, perioada, zi sau fotograf.

Veti stii cu siguranta cand va veti intalni cu fotograful potrivit ca este cel ales.

  • Distribuie

Un comentariu [ titlu comentariu ]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × 2 =